Indlæser
FRAGT INFO

Økologiske Super Spices

I denne kategori finder du vores økologiske Super Spice krydderier, som indeholder vitaminer og mineraler, der er sunde for din krop. Det er krydderiblandinger, som du endnu ikke kan finde andre steder, og som er gode for både kroppen og for helbredet. Hos Boemsen’s BBQ er det vigtigt for os at kunne tilbyde vores kunder de bedste produkter. Dette er vi stolte af at kunne sige, at vi gør. Med vores økologiske Super Spice krydderiblandinger kan vi nu også tilbyde vores kunder de sundeste krydderier. Krydderiblandingerne kan bruges til alt fra dressinger og tilberedning af kylling til morgenmad. 

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 10,00

Krydderi skovl i bøgetræ

Skovl i bøgetræ. Skovlen er praktisk at bruge i køkkenet, f.eks. i krydderiglas, som te mål eller andet.Bredde: 2,5...

Tilføj til ønskeliste

DKK 495,00

Spicebar krydderihylde i kirsebærtræ

Spicebar har lavet en specialdesignet hylde i kirsebærstræ, så du kan opbevare dine krydderier praktisk og stilet....

Tilføj til ønskeliste

DKK 495,00

Spicebar krydderihylde i asketræ

Spicebar har lavet en specialdesignet hylde i asketræ, så du kan opbevare dine krydderier praktisk og stilet. Hylden...

Tilføj til ønskeliste

DKK 495,00

Spicebar krydderihylde i valnød

Spicebar har lavet en specialdesignet hylde i valnød, så du kan opbevare dine krydderier praktisk og stilet. Hylden...

Tilføj til ønskeliste

Super Spice – krydderiblandinger med vitaminer og mineraler

Det er formentlig de færreste, som forbinder vitaminer og mineraler med krydderier og krydderiblandinger. Det gjorde vi heller ikke, før vi opdagede Super Spice. Da vi fik øjnene op for Super Spices økologiske krydderiblandinger og deres næringsstoffer, var vi overbeviste. Efter at have smagt på dem, besluttede vi hurtigt, at de selvfølgelig skulle være en del af vores udvalg hos Boemsen’s BBQ. Krydderier med vitaminer og mineraler er en bandebrydende opfindelse, fordi det er en anderledes måde at få næringsstoffer på. Når du bruger et Super Spice krydderi, glemmer du, at du gør noget godt for din krop, fordi de giver dig en smagsoplevelse, som får dig til at glemme alt andet.

Hvorfor er vitaminer og mineraler vigtige for os?

Vitaminer og mineraler er næringsstoffer, som er afgørende for, at vores krop kan fungere, som den skal. Kroppen kan ikke selv danne dem, hvorfor vi skal få dem i det mad, vi spiser. Hvis vi ikke sørger for dette, kan vores krop ikke fungere optimalt. Da de fleste danskere i forvejen bruger krydderier dagligt, er det nærlæggende at vælge en variant, som er god for vores krop. Her kommer Super Spice ind i billedet.

Det er okay at springe over, hvor gærdet er lavest

I en stresset hverdag er det okay at ty til nemme løsninger og springe over, hvor gærdet er lavest. Med dette mener vi, at det handler om at gøre hverdagen så let som mulig. Vores Super Spice krydderier en god løsning, hvis du ikke har tid eller overskud til at tilberede fødevarer, som giver dig de mineraler og vitaminer, du har brug for. Med få teesker af disse krydderier er du sikker på, at du får de mineraler og vitaminer, du har brug for.

Start dagen godt ud

Allerede fra fra morgenstunden kan du få tilført de mineraler og vitaminer, du har brug for. Du kan bruge krydderierne på alt fra yoghurt til müesli,  havregryn og i grød. Vores Vanille-drøm indeholder vanilje, kanel og kokosmel, hvilket gør den oplagt til at drysse på dine havregryn eller din havregrød. Det samme gælder vores Chokolade-drøm , som blandt andet indeholder sukker fra kokosblomster og mørk chokolade, hvilket gør den sundere for kroppen end mange lignende produkter. Hvis du foretrækker en frugtagtig smag fra morgenstunden, bør du prøve vores Hindbær-drøm. Denne er ideel til at stryge over müesli eller at røre ud i grød.

Ønskelister
Nyhed
Boemsen Porcelænskrus i hvid

Boemsen Porcelænskrus i hvid

DKK 75,00

Mere
BBQUE Beef Brisket | BBQ-Rub | 150g Pose

BBQUE Beef Brisket | BBQ-Rub | 150g Pose

DKK 45,00

Mere
BBQUE Chicken Wings | BBQ-Rub | 150g Pose

BBQUE Chicken Wings | BBQ-Rub | 150g Pose

DKK 45,00

Mere
BBQUE Ribs | BBQ-Rub | 150g Pose

BBQUE Ribs | BBQ-Rub | 150g Pose

DKK 45,00

Mere
BBQUE Chipotle | BBQ-Rub | 150g Pose

BBQUE Chipotle | BBQ-Rub | 150g Pose

DKK 45,00

Mere

find Boemsens BBQ på facebook