Indlæser

Liquid Smoke

Liquid Smoke, eller som det hedder på dansk flydende røg, er med til at sætte prikken over i’et på din grillaften. Her på siden finder du diverse Liquid Smoke “saucer”, som giver din grillmad den helt rette, røgede smag. Hos Boemsen’s BBQ har vi både flydende røg, som skal smøres på, men også smarte saucer som blot skal sprayes på kødet lige før servering.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 50,00

The Original Australian Liquid Smoke Spray Hickory Natural 118 ml

Flydene røg, Direkte fra Australien - ideel til f.eks sousvide tilberedning. Boemsens BBQ har nu glæden af at kunne...

Tilføj til ønskeliste

DKK 50,00

The Original Australian Liquid Smoke Spray Maple Hickory 118 ml

Flydene røg, Direkte fra Australien - ideel til f.eks sousvide tilberedning. Boemsens BBQ har nu glæden af at kunne...

Tilføj til ønskeliste
XLarge

DKK 75,00

Sorte BBQ Nitril Handsker i XLarge, 100 stk.

En seriøs hobby-griller skal selvfølgelig have et par handsker, som er af ordentlig kvalitet. Disse sorte latex...

Tilføj til ønskeliste
smal

DKK 75,00

Sorte BBQ Nitril Handsker i Smal, 100 stk.

En seriøs hobby-griller skal selvfølgelig have et par handsker, som er af ordentlig kvalitet. Disse sorte latex...

Tilføj til ønskeliste

Sådan får Liquid Smoke den unikke, røgede smag

Hvordan laves det unikke Liquid Smoke egentlig? Jo, den flydende røg opnås ved at store bunker af træ varmes kraftigt op. De røgdampe som opstår derved opfanges, for derefter at blive nedkølet. Når røgdampene nedkøles opstår kondens, hvorfor røgen kondenseres til flydende form. Det flydende røg opbevares på samme måde som Whiskey og vin i egefade, hvor det lagres for at samle smag. Herefter fyldes den flydende røg på flaske, så du kan nyde godt af det.

Flydende røg til en helt specielt grilloplevelse

Liquid Smoke er din genvej til en unik grilloplevelse. Der skal altså ikke meget til for at gøre din grillmad til noget helt specielt, og smagen taler for sig selv. Her på siden finder du både Liquid smoke fra mærket Old Texas, som er hentet direkte fra USA samt The Original Australian Liquid Smoke fra Australien.

Liquid Smoke kan bruges i marinader, hvortil vi her hos Boemsen’s anbefaler Old Texas Hickory Smoke. Denne er helt perfekt til marinader, som tages til helt nye højder. Den kan også bruges i sauce samt direkte på kødet. Uanset hvordan du vælger at anvende den, så giver saucen kødet den helt rette røgede aroma.

Uden animalske produkter og laktose

Selvom Liquid Smoke ofte bruges i forbindelse med tilberedning af kød, så kan alle produkter her på siden også benyttes til grøntsager. Alle produkterne er nemlig velegnede til både vegetarer og veganere, da de er helt uden animalske produkter eller laktose - og så er de tilmed fri for gluten.

Liquid Smoke på spray

Her på siden finder du forskellige varianter af Liquid Smoke, herunder The Original Australian Liquid Smoke. Denne kommer i en spray, så den er nem at arbejde med. Det eneste, du skal gøre, er at spraye den flydende røg på, lige inden du serverer. Noget du skal være opmærksom på, når du bruger Liquid Smoke, er ikke at overdosere. Her gælder “less is more” - og der skal altså ikke særligt meget til for at få den helt rigtige røgede smag. Prøv dig frem indtil du finder den dosering, som passer til lige præcis dine smagsløg.

Flydende røg på spray findes i to smagsvarianter: Hickory Natural og Maple Hickory. Begge flasker indeholder 118 ml. naturlig, flydende røg.

Du kan læse mere om de enkelte saucer under det specifikke produkt.

Perfekt til Sous vide-tilberedning

Sous vide (udtales su veed) er et fransk udtryk, som beskriver en bestemt metode til at tilberede sin mad. Når man skal tilberede sin mad sous vide, skal det vacuumpakkes før tilberedning, hvilket giver et helt unikt resultat. Det vigtigste element ved sous vide-tilberedning er, at maden skal tilberedes længe ved en lav og præcis temperatur.

Sådan tilbereder du sous vide

Når du skal tilberede din mad sous vide, vakuumpakker du maden i en pose, som er egnet til det, derefter sænker du posen ned i et vandbad, som har den rette temperatur. Hvilken temperatur, vandet skal have, afhænger af, hvad du ønsker at tilberede.

Når man tilbereder sous vide, kan tid og temperatur variere meget: Fisk skal som regel tilberedes ved 45-55 grader i 15-30 minutter, mens spareribs tilberedes ved 62-68 grader i helt op til 72(!) timer. Hvis man gerne vil have stegeskorpe på sit kød, kan man give det 30 sekunder direkte på grillen, når man har pakket det ud.

Ønskelister
SALE
Rensesvamp, Ringbrynje fra Petromax

Rensesvamp, Ringbrynje fra Petromax

DKK 103,20

Mere
Petromax blikskilt

Petromax blikskilt

DKK 84,00

Mere
Te og kaffe perkolator i hvid, Petromax Perkomax

Te og kaffe perkolator i hvid, Petromax Perkomax

DKK 208,00

Mere
Lampeophæng fra Petromax

Lampeophæng fra Petromax

DKK 60,00

Mere
Bålpande fp25 fra Petromax - Støbejernspande

Bålpande fp25 fra Petromax - Støbejernspande

DKK 201,60

Mere
Bålpande fp20 fra Petromax - Støbejernspande

Bålpande fp20 fra Petromax - Støbejernspande

DKK 168,00

Mere