Indlæser
FRAGT INFO
NYHED Stokes Sweet & Sticky BBQ 315 g

Stokes Sweet & Sticky BBQ 315 g

Tilføj til ønskeliste

Denne Sweet & Sticky BBQ-sauce fra Stokes er blandt en af vores favoritter, når det kommer til barbecuesaucer. Den har nemlig den helt rette røgede smag, og så er den pakket med lækre, solmodne tomater og sødet til med ahornsirup, som udover at give en sødlig smag også giver den en god konsistens, der er helt perfekt klistret. Den klistrede konsistens gør den eminent som marinade til kød.

Bedst før: 6/18

Antal på lager: 
6
Pris:   DKK 46,00
Prisen er inkl. moms


Bestil nu - Vi sender din vare 
om 2 timer 14 min. 46 sek.  

Stokes Ketchup - Sauce: Sweet & Sticky BBQ 315 g

BBQ-saucen fra det engelske mærke Stokes er, som det fremgår af navnet, sød og klistret, hvorfor den er perfekt i forbindelse med marinering af kød. Vi anbefaler denne sauce i forbindelse med grill, men den kan også sagtens komme til sin ret, hvis kødet tilberedes på andre måder. For at få mest muligt smag ud af din sauce skal den før åbning opbevares et køligt og mørkt sted. Efter åbning opbevares den i køleskabet, hvor den kan holde sig i 6 uger frem til sidste anvendelsesdato.

Ingredienser: 
Sukker og rørmelasse (40%), tomatpuré (17%), vand, malteddike (fra byg), peberrod (4%), Worcestershire Sauce (Malteddike (fra byg), spriteddike, melasse, sukker, salt, ansjos (fisk), tamarind ekstrakt, løg, hvidløg, krydderier, smagsaroma), ahornsirup (3%), soyasauce (vand, salt, sojabønner, hvedemel), fortykkelsesmiddel: modificeret majsstivelse, krydderier (salt, røgpulver (røgaroma) honningpulver, naturlige smagsaroma ekstrakter).

Allergener: Indeholder byg, fisk, soya, sojabønner og hvede.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi: 886 KJ/208 Kcal
Protein: 1,4 g
Kulhydrater: 49,5 g
Heraf sukkerarter: 44,0 g
Fedt: 0,1 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kostfibre: 0 g
Salt: 1,2 g

Ønskelister
Andre Kunder købte også
find Boemsens BBQ på facebook