Indlæser
FRAGT INFO
NYHED Stokes Bloody Mary Ketchup 325 g

Stokes Bloody Mary Ketchup 325 g

Tilføj til ønskeliste

En klassisk tomatketchup er ikke at kimse af, og det er noget, enhver madelsker har i sit repertoire af dressinger og saucer. Men heller ikke med hensyn til tomatketchup kan det betale sig at gå på kompromis med kvalitet. Derfor har vi udvalgt denne gourmetketchup fra Stokes, der er pakket med italienske tomater, krydret som en klassisk Bloody Mary og gjort komplet med Worchester- og tabascosauce.

Bedst før: 5/18

Antal på lager: 
5
Pris:   DKK 48,00
Prisen er inkl. moms


Stokes Ketchup - Sauce: Bloody Mary Ketchup 325 g

Med denne sauce får du alt det, du elsker fra den klassiske drink Bloody Mary – ja, du får endda et skarpt kick i smagen fra ægte vodka! Stokes Bloody Mary Ketchup kan bruges, præcis som du ville have brugt en almindelig ketchup, men kan med fordel også anvendes i saucer eller som spreading. Et godt fif er at blande den op med Stokes’ klassiske mayonnaise for en federe og mere mild sauce, som selv sarte smagsløg kan nyde.

Ingredienser: 
Tomater (123g i 100g ketchup), sukker, spriteddike, modificeret majsstivelse (fortykningsmiddel), Worcestershiresauce (1%) (malteddike (fra byg), spriteddike, melasse, sukker, salt, ansjoser (fisk), tamarindekstrakt, løg, hvidløg, krydderier, aromaer), vodka (1%), sellerisalt (1%) (salt, sellerifrø), tabascosauce (1%) (spriteddike, røde pebre, salt), hvidløgspulver, løgspulver, krydderier, aromaer (tomatpulver, havsalt, hvidvinspulver (hvidvinskoncentrat, maltodextrin), sukker, løgpulver, kassiakanel, oregano, timian, hvidløgspulver, naturlig aromaer, nelliker, paprikaekstrakt (naturligt farvestof), koncentrat af rå løg, krydderiekstrakt, løgekstrakt).

Allergener:  byg, fisk, selleri.

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi: 469 KJ/110 Kcal
Protein: 1,3 g
Kulhydrater: 25,4 g
Heraf sukkerarter: 22 g
Fedt: 0,2 g
Heraf mættede fedtsyrer: 0 g
Kostfibre: 0 g
Salt: 1,4 g

Ønskelister
Nyhed
BOC’S – Æblebolcher

BOC’S – Æblebolcher

DKK 29,00

Mere
BOC’S – Kaffebolcher

BOC’S – Kaffebolcher

DKK 29,00

Mere
BOC’S – Lakridsbolcher

BOC’S – Lakridsbolcher

DKK 29,00

Mere
BOC´s – Bolchemix æble, lakrids og Bailey’s

BOC´s – Bolchemix æble, lakrids og Bailey’s

DKK 29,00

Mere

find Boemsens BBQ på facebook