Indlæser

Kamado Joe - Big Joe (2017)

Tilføj til ønskeliste

Kamado Joe 24" Big Joe Red Keramisk Grill

Har alt, hvad der gjorde Kamado Joe Classic til et øjeblikkeligt hit, denne her er kun større, Big Joe er vores mest alsidige Kamado og kan nemt rumme tre hele racks ribben. Designet med tykvægget, varmeresistent keramik, der holder kød fugtig og en fiber pakning, som tætner i røg og smag, Big Joe er et værk af ekspert håndværk.

Reference: BJ24RHC

Fjernlager Leveringstid 3-5 dag

Antal på lager: 
2
Pris:   DKK 17.480,00
Prisen er inkl. moms


Kamado Joe  - Big Joe (2017)

Big Joe 24” , stand-alone tilbyder den samme tankevækkende håndværk, der sætter Kamado Joe på kortet, plus opgraderet rustfrit stål top udluftning, håndtag, båndog hængsel. Holdbar og alsidig, vil den enkeltstående passer smukt med nogen permanent setup du har i tankerne.

Funktioner:
Divide & Conquer
Vores patenterede Divide & Conquer Fleksibel Cooking System ™ forvandler den ydmyge grill rist til den mest kraftfulde madlavning værktøj i dit arsenal.

Vores patenterede Divide & Conquer Fleksibel Cooking System er et revolutionerende multi-niveau, halv rack design, der frigør dig at tilberede forskellige fødevarer i forskellige stilarter ved forskellige temperaturer alle på samme tid. Du vil ende op med en perfekt, godt afrundet måltid uden nogensinde at forlade grillen.

Forskellige varmezoner
Skabe forskellige varmezoner i Kamado med den halvmåne varmedeflektor-et innovativt design, der delvist blokerer varme at tilvejebringe både indirekte varme og åben ild.
Udvidet madlavning plads
Vores multi-level design gør en ende på batch-madlavning og overbelægning. Differentieret riste fordoble din grillning plads, hvilket gør det nemt at tilberede kød, grøntsager eller andre sider.

System Dele
Designet til at arbejde, men du har brug for det til, vores Fleksibel Cooking System Rack gør det nemt at mikse og matche forskellige grill og madlavning overflader, mens finjustering temperatur med afstand og varme afbøjning.
Fleksibel Cooking System Rack
Halveret-Cooking-Rist
To halveret Heat Vindafvisere
Tilbehør Rack
Patenteret Slide-Out askeskuffe
Mens andre Kamado grills forventer, at du akavet feje aske, der indsamler under brændkammeret, vores Classic, Big Joe og stand-alone modeller integrerer en første-of-its-kind skuffe, der tager besværlighederne og rod ud af tømme aske.

Specifikationer:
Grillareal
24" diameter
452 sq. In.
Med to sæt riste: 904 sq i..
Heat Range: 225 ° F - 750 ° F

Inkluderet:

Premium 24" Keramisk Grill med rustfrit stål Feature Opgraderinger
Indbygget termometer
Divide & Conquer Fleksibel Cooking System
Patenteret Slide-Out askeskuffe
Grill Gripper
Ash Tool
3 Grill fødder

Omtrentlige dimensioner:

Højde: 54"
Bredde: 50"
Dybde: 31"

Anslået Vægt:

Enhed: 250 lbs
Forsendelse: 260 lbs

Garantioplysninger:

Producentgaranti (autoriseret online forhandler):
Begrænset livstidsgaranti på keramiske dele
Kamado Joe garanterer, at alle keramiske dele, der anvendes i denne Kamado Joe grill og ryger er fri for defekter i materiale og udførelse, så længe den oprindelige køber ejer grillen.
       
5-års garanti på metaldele
Kamado Joe garanterer, at alle metal og støbejern dele, der anvendes i denne Kamado Joe grill og ryger er fri for defekter i materiale og udførelse i en periode på fem (5) år.
3-års garanti på varmeskjold og Pizza Stone
Kamado Joe garanterer, at varmeskjoldet ramme og keramisk plade (r) og pizza sten anvendes til Kamado Joe grill og ryger er fri for defekter i materialer og forarbejdning i en periode på tre (3) år.
1-års garanti på termometer og Pakninger
Kamado Joe garanterer, at termometret og pakninger, der anvendes i denne Kamado Joe grill og ryger er fri for defekter i materialer og udførelse i en periode på et (1) år.
Ønskelister
Andre Kunder købte også

Kamado Joe Grill Betræk - Big Joe

DKK 399,00

Mere

LOOFTLIGHTER, the Original

DKK 495,00

Mere

Flame Boss 300 WIFI Pit-controller - Kamado

DKK 2.995,00

Mere

Kamado Joe Rib Rack - til Classic and Big Joe

DKK 329,00

Mere