Indlæser
FRAGT INFO
Burnin Benzes Chili BBQ Krydderi

Burnin Benzes Chili BBQ krydderier

Hvis du er til fals for krydderier med lidt ekstra go i, så kommer du ikke uden om krydderiblandinger fra Burnin Benzes. De seneste år har chili som krydderi for alvor vundet indpas i danskernes hjerter, og krydderiet bruges mere og mere i madlavningen. Chili er et idéelt krydderi til din grillmad, hvor den røgede smag kombineret med det spicy og frugtige fra chilien er en perfekt blanding. 

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

BBQ & Grill

DKK 69,00

Burnin Benzes - Gators & Rattlesnakes BBQ Rub, 100 g

Burnin Benzes Gators & Rattlesnakes Rub er en barbeque-rub, som egner sig specielt godt til spareribs. Styrken er...

Tilføj til ønskeliste
BBQ & Grill

DKK 69,00

Burnin Benzes - Magic Dust BBQ Rub, 100g

Magic Dust Rub er en krydderiklassiker til grill og BBQ fra Burnin Benzes, der giver masser af smag og et spændende...

Tilføj til ønskeliste
BBQ & Grill

DKK 69,00

Burnin Benzes - Bacon Salt, 125g

Burnin Benzes krydderiblanding Bacon Salt er et essentielt krydderi i ethvert køkken. Saltet er sammensat af lækre...

Tilføj til ønskeliste
BBQ & grill

DKK 69,00

Burnin Benzes - Fichtelhillz BBQ Rub, 100g

Fichtelhillz BBQ Rub fra Burnin Benzes er en modifikation af de velkendte klassikere på grill- og BBQ scenen. Det er...

Tilføj til ønskeliste

Det startede med en passion til chili og krydderier

Bag mærket står Jessi og Jürgen. Deres passion til chili og krydderier startede som en hobby, men er nu blevet til en levevej. Begge arbejder hårdt for, at deres produkter skal være så gode som mulige, og deres engagement fornemmes i de unikke og lækre krydderier samt rubs. Burnin Benzes er et tysk mærke, og alle deres produkter er produceret under strenge krav. Produkterne er håndlavede, veganske og helt uden syntetiske tilsætningsstoffer. Derfor er du garanteret et produkt af høj kvalitet, som kun er sammensatte af de bedste og mest friske råvarer.

Rubs med slag i

Burnin Benzes laver lækre BBQ rubs, som ved hjælp af indholdet af chili giver et kærkomment svirp på tungen. Burnin Benzes er nemlig specialister i at lave spicy krydderier og rubs til din grillmad, som for alvor forkæler dine smagsløg, mens du får lidt sved på panden.

Prøv blandt andet deres krydderiblanding Bacon Salt, der bør være et essentielt krydderi i ethvert køkken. Salt er et krydderi, som langt de fleste sværger til, og hvem elsker ikke bacon? Saltet og bacon er selvfølgelig kombineret med spicy ingredienser som jalapeños, der giver en brændende og varm fornemmelse.

Perfekt til Spareribs

Hvis ikke du får krydret dine spareribs korrekt, kan det uheldigvis nemt gå hen og blive en lidt kedelig spise. Hvis du vil være sikker på, at dine spareribs bliver velsmagende og en anelse spicy, så bør du prøve Burnin Benzes Gators & Rattlesnakes, som er en barbequerub med en pikant (men ikke overdrevet) styrke, der giver en lækker smag af frisk chili for en ægte wow-effekt!

Perfekte blandingsforhold, som ikke overdøver kødet

Ofte vil man opleve, at krydderier med chili har en tendens til at overdøve smagen, hvorfor mange oplever, at det bare “smager stærkt”. Dette kan du let og elegant undgå med krydderierne fra Burnin Benzes. De har en fin balancegang mellem smage og nuancer af chili, så du får den stærke men også friske og frugtige smag fra chilien, uden det overdøver resten af din mad. Der er derfor plads til, at kødets smag også træder igennem de forskellige rubs, som blot komplimenterer og fremhæver kødets egen smag.

Gode råvarer og ingen kunstige tilsætningsstoffer

Der er lagt megen kærlighed i Burnin Benzes krydderier, og alle deres produkter er udviklet med passion og engagement, hvilket smagen i høj grad vidner om. Krydderierne er lavet på ingredienser af høj kvalitet, hvorfor ingen af deres blandinger indeholder kunstige eller syntetiske stoffer.

Ønskelister
Nyhed
Boemsen Porcelænskrus i hvid

Boemsen Porcelænskrus i hvid

DKK 75,00

Mere
BBQUE Beef Brisket | BBQ-Rub | 150g Pose

BBQUE Beef Brisket | BBQ-Rub | 150g Pose

DKK 45,00

Mere
BBQUE Chicken Wings | BBQ-Rub | 150g Pose

BBQUE Chicken Wings | BBQ-Rub | 150g Pose

DKK 45,00

Mere
BBQUE Ribs | BBQ-Rub | 150g Pose

BBQUE Ribs | BBQ-Rub | 150g Pose

DKK 45,00

Mere
BBQUE Chipotle | BBQ-Rub | 150g Pose

BBQUE Chipotle | BBQ-Rub | 150g Pose

DKK 45,00

Mere

find Boemsens BBQ på facebook