Indlæser

Hvem er Boemsen’s BBQ ApS?

Boemsen’s BBQ ApS blev stiftet i efteråret 2015. Vi forhandler krydderier og krydderiblandinger samt madlavningsgrej til udendørslivet. Vi arbejder for at bringe gode krydderier tilbage i danskernes køkken og for at få danskerne til at rykke køkkenet ud i naturen. Vi er nemlig vilde med friluftslivet og mad under bål. Da det skal være let at lave velsmagende mad under bål, har vi samlet alt det outdoor udstyr, du får brug for i vores webshop.

Det startede med krydderier..

“Ideen til Boemsen’s BBQ opstod i forbindelse med, at vi var trætte af den dårlige kvalitet af krydderier, der findes på det danske marked. Vi fandt frem til det tyske mærke Spicebar, der matchede alle vores krav til kvalitet".

Boemsen’s BBQ startede med vores store interesse for krydderier. Vi mente på daværende tidspunkt ikke, at nogen dansk webshop solgte krydderier online, som kunne leve op til de standarder, vi vidste, nogle krydderimærker havde. Derfor indgik vi et samarbejde med Spicebar, som har hjemme i Berlin. Når du køber krydderier online hos os, kan du derfor regne med, at de overholder Spicebars filosofi:

  •        Ingen tilsætningsstoffer, ingen emulgatorer og ingen smagsforstærkere
  •        De er økologiske
  •        De blandes i hånden efter egne opskrifter. Først når blandingen er godkendt af vores kvalitetskontrol, forlader de virksomheden
  •        De undlader bevidst at outsource arbejdsopgaver og skaber blandt andet selv de vaniljestænger, som bruges i vores produkter

.. og udviklede sig til en passion

Med tiden fik vi mulighed for at implementere vores interesse for friluftslivet på vores webshop. Dette betyder, at du i dag finder meget mere end krydderier online hos os. Du finder også outdoor udstyr, som kan bruges udendørs, uanset om du er friluftsmenneske eller spejder. Produkterne dækker alt fra grydeskeer, Dutch Oven støbejernsgryder, bageforme i støbejern til petroleumslygter og flagermuslamper. Fordi vi kunne se, hvor stor glæde vores kunder havde af vores lækre krydderier, udviklede vores passion for anderledes og spændende madlavning sig. Vores passion er vores drive, og derfor har vi i dag et af landets største webshops med udendørs udstyr fra Feuerhand og Petromax.

Hvorfor os?

Det er mange forhandlere af krydderier i Danmark. Det er dog kun et fåtal, som sælger krydderier af højeste kvalitet. Det gør vi hos Boemsen’s BBQ. Vi tilbyder naturligvis levering lige til døren med PostNord og GLS, når du køber krydderier online hos os.

Spicebar er garanti for god kvalitet

Den gode kvalitet er grunden til, at vi valgte at indgå i et samarbejde med Spicebar. De kan garantere os, og dig som kunde, en kvalitet, som du aldrig har oplevet før i Danmark. Kun de færreste ved, hvor stor forskellen i kvaliteten på krydderi kan være, men det vil du hurtigt finde ud af, når du prøver vores krydderier i stedet for krydderierne på hylden i dit lokale supermarked. Spicebar lever naturligvis op til EU’s krav og internationale standarder for kvalitet af krydderier og urter. Vi mener ikke, at vi bør begrænse os til Danmark, Skandinavien eller Europa i vores søgen efter de bedste krydderier. Du vil derfor kunne finde krydderier fra et utal af forskellige steder i verden, for eksempel Madagaskar, Hawaii, Italien og Californien.

Tysk kvalitet fra Petromax og Feuerhand

Ordet tysk og ordet kvalitet er to ord, som oftest associeres med hinanden. Vi skal ikke gøre os til dommer over, om dette altid gør sig gældende eller ej. Men det gør det hos os. En stor del af vores outdoor udstyr er fra de tyske mærker Petromax og Feuerhand. Begge brands laver udstyr, som du kan stole på, og som holder til brug.

God service er grundstenen

Udover at tilbyde høj kvalitet er det vigtigt for os at tilbyde et højt serviceniveau, som resulterer i glade kunder og tilfredse samarbejdspartnere. Derfor er det nemt og hurtigt at handle på vores webshop. Det er også let at kontakte os og få en snak om produkterne. Har du spørgsmål, ris eller ros, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Sortimentet udvides fortsat

Boemsen’s BBQ er i dag en af de forhandlere, som tilbyder det mest nuancerede udvalg af krydderier og outdoor udstyr - og vores udvalg er fortsat voksende.

I samarbejde med vores leverandører og vores kunder bliver vores fremtidige udvalg fastlagt, og det er kun fantasien som sætter grænser for, hvilke produkter der kan være på hylderne i morgen. Derfor er vores langsigtede mål også, at vores produkter skal kunne købes i lokale butikker over hele landet.

Dine fordele ved at købe hos Boemsen’s BBQ

  •        Vi køber kun hos nøje udvalgte leverandører, hvormed du finder en ensartet høj kvalitet i alle produkter
  •        Alle krydderier forarbejdes og kontrolleres i hånden hos Spicebar i Tyskland og har været igennem et omfattende testprogram.
  •        Løbende kontrol sikrer, at vores produkter lever op til vores meget høje standarder
  •        Vi siger nej tak til tilsætningsstoffer, aromaer, glutamat og emulgatorer

 

Ved bestilling hos os får du kvalitetsvarer, som sendes med PostNord og GLS efter deres gældende takster. Ordrer over 550 kr. leveres gratis. 

Gode forslag?

Har du et forslag til, hvordan vi kan gøre Boemsen’s BBQ endnu bedre, eller har du en idé til et krydderi, vi mangler i shoppen, hører vi meget gerne fra dig på info@boemsens-bbq.dk. 

Specialbutikker, caféer og restauranter

- Kan anmode om forhandleraftaler. Kontakt os på: info@boemsens-bbq.dk.

Pressehenvendelser

Henvendelser bedes rettes til: info@boemsens-bbq.dk.

Ønskelister
SALE
Rensesvamp, Ringbrynje fra Petromax

Rensesvamp, Ringbrynje fra Petromax

DKK 103,20

Mere
Petromax blikskilt

Petromax blikskilt

DKK 84,00

Mere
Te og kaffe perkolator i hvid, Petromax Perkomax

Te og kaffe perkolator i hvid, Petromax Perkomax

DKK 208,00

Mere
Lampeophæng fra Petromax

Lampeophæng fra Petromax

DKK 60,00

Mere
Bålpande fp25 fra Petromax - Støbejernspande

Bålpande fp25 fra Petromax - Støbejernspande

DKK 201,60

Mere
Bålpande fp35 fra Petromax - Støbejernspande

Bålpande fp35 fra Petromax - Støbejernspande

DKK 296,00

Mere
Bålpande fp20 fra Petromax - Støbejernspande

Bålpande fp20 fra Petromax - Støbejernspande

DKK 168,00

Mere