Indlæser

Handelsbetingelser


Boemsen´s BBQ ApS
Vestervang 7
6340 Kruså
Tlf.nr.71992916
Email: info@boemsens-bbq.dk
Cvr.:37113247 
(ingen mulighed for afhentning!)


Bestilling:
Du kan fra Boemsen´s BBQ online-butik bestille varer til levering til en fysisk adresse.

Ved bestilling af en eller flere varer fra Boemsen´s BBQ e-butik skal du oplyse korrekt navn, gyldig adresse, aktuelt telefonnummer og din e-mailadresse.

Alle priser på hjemmesiden er inklusive moms og eventuelle afgifter.
Efter modtagelsen af din bestilling modtager du en ordrebekræftelse på skærmen samt senere i din e-mail indbakke. Hvis du ønsker din ordrebekræftelse gensendt, bedes du kontakte vores kundeservice på info@boemsens-bbq.dk

Betaling:

 • Via hjemmesiden kan du betale med nedenstående betalingskort. Bemærk: vi opkræver IKKE KORTGEBYR hos Boemsen´s BBQ ApS.

  Dankort, e-Dankort, Visa, Visa Electron, Visa Debit, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, JCB og American Express

  dk.gifedk.gifvisa (1).gifvisaelectron (1).gifmastercard (1).gifmastercard_3d (1).gifmaestro (1).gifjcb (1).gifexpress (1).gif

 • MobilPayOnline mobilepay (1).gif :Gratis

 • ViaBill viabill (1).gif: Gratis klik her


Der opkræves ingen gebyr ved brug af de nævnte betalingsmuligheder.

Der er ikke længere mulighed for forudbetaling, idet kundens retsstilling herved forringes væsentligt i forhold til andre former for betaling, jvf. købeloven.

Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Her har du nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internetbutik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem (som Boemsens-bbq.dk). Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 kr., hvis dit Dankort misbruges med brug af pinkoden.

Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem og altså heller ikke Boemsen.dk. 
Betalingen for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Boemsen.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. 


Sådan virker betaling med kort:
Du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre.

Dine data sendes krypteret (kodet) til PBS.
Du får svar på, om din transaktion er godkendt eller afvist.
Du modtager en bekræftelse på ordren pr. e-mail.
Pengene trækkes først fra din konto i det øjeblik, varerne afsendes fra Boemsens-bbq.dk. Ved køb via Mastercard, Visa Electron m. fl. vil der dog ske en reservation ved ordreafgivelsen.
Boemsen.dk anvender Quickpay som betalingsgateway. Betaling med kreditkort i denne butik er derfor sikkert og certificeret af PBS.


Betaling via Netbank:
Vælger du at betale via netbank, skal du gøre følgende:

Log ind med brugernavn og adgangskode.
Vælg de varer, du ønsker at købe.
Gå til betaling.
Vælg "Bankoverførsel - Betaling ved kontooverførsel".
Klik på "Gennemfør betaling".
Du vil herefter modtage en e-mail med Boemsen´s BBQ kontooplysninger til brug ved overførslen. Din ordre vil være parkeret, indtil betalingen er gennemført.

Bank: Salling Bank A/S
Reg. nr.: 7890
Kontonr.: 00001545315


Leveringsbetingelser:

 • Boemsen´s BBQ leverer til den adresse, du angiver.  

 • Du har ansvar for at adressen er korrekt. Hvis Boemsen´s BBQ skal genfremsende en forsendelse som følge af en adressefejl eller lignende, der kan henføres til de oplysninger, du har opgivet, skal du betale særskilt for denne forsendelse.

 • Dette gælder, selvom den tidligere fremsendelse var omfattet af “Fri Fragt”.

 • Du vil blive informeret omkring en fejlagtigt angivet modtageradresse via e-mail.

 • Ved bestilling på hverdage vil din pakke normalt blive afsendt fra Boemsen´s BBQi løbet af 48 timer.

 • Såfremt enkelte produkter er i restordre, kan Boemsen´s BBQ vælge enten at levere ordren gennem flere forskellige forsendelser eller afvente og sende én samlet forsendelse. Under alle omsændigheder vil du normalt blive orienteret via e-mail.


Forsendelse:
Vi leverer kun til Danmark ”ingen forsendelse til Grønland eller Færøerne” alle varer sendes med GLS.

gls(1).pngBestillinger afgivet inden kl. 11:00 for at blive sendt samme hverdag. 
Ellers bliver varen sendt den følgende hverdag.


Leveringsgebyr:

 • Boemsen´s BBQ tilbyder Fri Fragt ved køb over DKK 950,- i Danmark

 • Prisen for levering af en pakke uden omdeling under 950 kroner er fra DKK 39,- i Danmark


Fortrydelsesret:

Du har som forbruger 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 90 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis. 

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse meddele os, hvis du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal pr. mail til info@boemsens-bbq.dk eller ved at benytte Fortrydelsesformular. 

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.                                                                          


Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse herom. 

Returnering:

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.


Varer undtaget fortrydelsesretten:

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten                                                                                                           

 1.      Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt som f.eks. saucer
 1.      Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsform, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Boemsen´s BBQ ApS
Vestervang7
6340 Kruså

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamation:

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du som forbruger handler hos os,har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Vi gør opmærksom på, at reklamationsretten kan begrænses af varens naturlige holdbarhed, dvs. der ydes ikke to år reklamationsret på fødevarer fx

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Du bedes kontakte Boemsen´s BBQ på info@boemsens-bbq.dk i tilfælde af, at du ønsker at reklamere en vare. 

En reklamationsformular kan downloades her: Reklamationsformular

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt ved at benytte dig af Reklamationsformularen.

Hvis du mod forventning skulle have modtaget en vare, der er mangelfuld, bedes du hurtigst muligt kontakte vores kundeservice på info@boemsens-bbq.dk. I mailen beskriver du, hvad der efter din opfattelse gør varen mangelfuld. Såfremt du har modtaget en mangelfuld vare fra Boemsen´s BBQ, skal du selvfølgelig have dine penge retur. Vi tilbagefører derfor din betaling for den mangelfulde vare til den konto, hvorfra betalingen for din oprindelige bestilling kom fra.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

Klageadgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@boemsens-bbq.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Center For Klageløsning

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
Carl Jacobsensvej 35
2500 Valby

www.forbrug.dk

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr


Cookie politik:
Vores holdning til cookies
Hos Boemsens-bbq.dk er vi glade for cookies. De udvider glæden og funktionaliteten ved internettet betragteligt og er som sådan helt uundværlige.


Vi bruger cookies
Hos AnkerkrautNordic.dk bruger vi cookies for at yde dig en optimal brugeroplevelse på hjemmesiden.

Sådan anvender Google dine data, når du bruger vores partneres websites eller apps.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din PC og eksempelvis holder styr på, hvem du er i forbindelse med indkøbskurven.

Kan cookies slåes fra?
Vi giver ikke mulighed for at slå anvendelsen af cookies fra på Boemsen.dk. Men det kan du i stedet med stor sandsynlighed gøre i din browser. Ellers findes der flere gratis browsere på nettet, som du kan downloade, hvori cookies kan slåes fra.


Du kan finde en vejledning til håndtering af cookies i de forskellige browsere her: http://minecookies.org/cookiehandtering

Vores hjemmeside er dog ikke skabt til at blive benyttet uden cookies og du vil derfor med stor sandsynlighed ikke kunne få det fulde udbytte af brugen af Boemsen.dk, såfremt du fravælger brugen af cookies. Det synes vi, vil være ærgerligt.Persondatapolitik:

For at du kan indgå aftale med os på Boemsen.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

 • Navn
 • Adresse
 • Telefonnummer
 • E-mailadresse

Vi foretager registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos Boemsen´s BBQ og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Dataansvarlig i forbindelse med ordrer på www.boemsens-bbq.dk er Boemsen´s BBQ ApS.
Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Oplysninger afgivet til Boemsen.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Boemsen´s BBQ har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven. Du kan læse mere om lovgivning på området på www.datatilsynet.dk. Henvendelse til Boemsen´s BBQ i denne forbindelse rettes via e-mail info@boemsens-bbq.dk.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret 12-09-2017

Ønskelister
SALE
Rensesvamp, Ringbrynje fra Petromax

Rensesvamp, Ringbrynje fra Petromax

DKK 103,20

Mere
Petromax blikskilt

Petromax blikskilt

DKK 84,00

Mere
Te og kaffe perkolator i hvid, Petromax Perkomax

Te og kaffe perkolator i hvid, Petromax Perkomax

DKK 208,00

Mere
Lampeophæng fra Petromax

Lampeophæng fra Petromax

DKK 60,00

Mere
Bålpande fp25 fra Petromax - Støbejernspande

Bålpande fp25 fra Petromax - Støbejernspande

DKK 201,60

Mere
Bålpande fp35 fra Petromax - Støbejernspande

Bålpande fp35 fra Petromax - Støbejernspande

DKK 296,00

Mere
Bålpande fp20 fra Petromax - Støbejernspande

Bålpande fp20 fra Petromax - Støbejernspande

DKK 168,00

Mere