Indlæser
FRAGT INFO

Black BBQ Sauce - Georgia style. Røget & Sukkersød honning 235ml

Tilføj til ønskeliste

En god BBQ sauce skal gerne indeholde elementer fra alle hjørner af smagsspektret. Og netop dette klarer Black BBQ Georgia Style Røget og Sukkersød til perfektion. Det røgede og søde smelter perfekt sammen i denne BBQ sauce, der egner sig rigtig godt til både pulled pork, steaks, ribs, moink balls eller andet til grillen.

Udgået

Antal på lager: 
0
Pris:   DKK 70,00
Prisen er inkl. moms


Bestil nu - Vi sender din vare 
om 13 timer 5 min. 27 sek.  

Black BBQ Georgia Style - Røget og Sukkersød Honning 235 ml

Black BBQ Georgia Style er en af vores bedste BBQ saucer. Det er den fordi, den formår at tilføje en unik sødme og smag til både kød og tilbehør. Hvis du synes, at BBQ sauce kan være en smule ensartet i smag, skylder du dig selv at prøve Georgia Style. Vi garanterer en smagsoplevelse, der adskiller sig helt fra hvad, du er vant til.
Glutamat, kunstige farvestoffer, gluten, smagsstoffer, gærekstrakt og laktose er der ikke noget af. Hos Lejo’s, der laver Black BBQ Georgia Style, er fokus nemlig på velsmagende produkter, som er fri for diverse tilsætningsstoffer. 

Indhold:
 Tomatpuré 40%, vand, rørsukker, honning 16%, æble cider eddike, lavt saltindhold, røget koriander, kartoffelstivelse, krydderier, ristet løg

OBS.
 Kan indeholde sennep og selleri


logo576d9728d2b2d.jpg
Ønskelister
Andre Kunder købte også
find Boemsens BBQ på facebook