Indlæser
FRAGT INFO

Outdoor

I denne kategori findes alt vores outdoor udstyr. Udvalget spænder fra støbejernsgryder og lamper til grydeskeer og tekedler. Kort sagt finder du alt, du skal bruge til at lave mad udendørs - og mere til. Med få klik kan du altså anskaffe dig alt det udstyr, du har brug for for at komme i gang med outdoor madlavning.

Vi anbefaler, at du som minimum anskaffer dig en støbejernsgryde og en petroleumslygte. Har du lyst til at gøre oplevelsen endnu bedre og sjovere, finder du i denne kategori også et grill- og bålfad, et optændingssæt, en te- og kaffemaskine, et bålstativ på tre fødder og meget mere velfungerende outdoor udstyr. 

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

FRI FRAGT

DKK 5.999,00

60 Bøgetræs Briketter a 10KG Pose på Europalle *FRI FRAGT*

Greenwood højkvalitet trækulsbriketter er et CO2-neutralt kvalitetsprodukt, som er produceret med henblik på at give...

Tilføj til ønskeliste

DKK 210,00

Bålpande fp20 fra Petromax - Støbejernspande

Denne klassiske Støbejernspande fra Petromax har et Ø mål på 20cm. Den er ideal til madlavning i naturen, eksempelvis...

Tilføj til ønskeliste

DKK 252,00

Bålpande fp25 fra Petromax - Støbejernspande

Denne klassiske Støbejernspande fra Petromax har et Ø mål på 25cm. Den er ideal til madlavning i naturen, eksempelvis...

Tilføj til ønskeliste

DKK 295,00

Bålpande fp30 fra Petromax - Støbejernspande

Denne klassiske Støbejernspande fra Petromax har et Ø mål på 30cm. Den er ideal til madlavning i naturen, eksempelvis...

Tilføj til ønskeliste

DKK 370,00

Bålpande fp35 fra Petromax - Støbejernspande

Denne klassiske Støbejernspande fra Petromax har et Ø mål på 35cm. Den er ideal til madlavning i naturen, eksempelvis...

Tilføj til ønskeliste

DKK 505,00

Bålpande fp40 fra Petromax - Støbejernspande

Denne klassiske Støbejernspande fra Petromax har et Ø mål på 40cm. Den er ideal til madlavning i naturen, eksempelvis...

Tilføj til ønskeliste
BBQ & Grill

DKK 70,00

BBQ Saltblok "salt planke", lille 20x10x2,5cm

Vores BBQ saltplanke er skåret ud i et helt stykke af enorme blokke af stensalt, som stammer fra Salt Range i...

Tilføj til ønskeliste
BBQ & Grill

DKK 140,00

BBQ Saltblok "salt planke", stort 20x20x2,5cm

En Saltplanke er en nem og effektiv måde, hvorpå du kan give din grillmad en lækker og anderledes smag. Vores...

Tilføj til ønskeliste

DKK 80,00

Bordskåner / Grydeholder til "Dutch Oven" Støbejernsgryder

Med denne bordskåner / Dutch Oven holder er du altid sikker på din Dutch Oven ikke kommer til at lave brandmærker på...

Tilføj til ønskeliste

DKK 110,00

Bøgetræ Briketter 10KG Pose

Greenwood højkvalitet trækulsbriketter er et CO2-neutralt kvalitetsprodukt, som er produceret med henblik på at give...

Tilføj til ønskeliste

DKK 701,00

Cuttworx GN holder som matcher deres design

Cuttworx Gn beholder holder inkl. 3 GN beholder som matcher deres design og øger ders funktionalitet til det yderste. 

Tilføj til ønskeliste
FRI FRAGT

DKK 1.490,00

Cuttworx Pyrolith Knivblok

Denne håndlavede Pyrolith knivblok fra Cuttworx er fremstillet af et enkelt stykke træ, som er blevet brændt og...

Tilføj til ønskeliste

Madlavning over åben ild

Det er noget helt specielt at lave mad over åben ild. Dels smager maden fantastisk, men hele stemningen omkring outdoor madlavning er også noget helt særligt. Da vi hos Boemsen’s BBQ gerne vil hjælpe danskerne med at få øjnene op for madlavning over åben ild, har vi samlet madlavningsgrej, som vi ved fungerer. Du finder derfor blandt andet et grill- og bålfad og et stativ, som gør madlavning på bål nemt og sikkert. Hvis du har lyst til en kop lun te eller kaffe til at varme dig på, finder du også kedler fra Petromax. Er du nybegynder og har brug for hjælp, tilbyder vi både et optændingssæt og grillstartere.

Lys i mørket

Når man skal lave mad væk fra hjemmets lune køkken og velfungerende elektricitet, kræver det, at man har medbragt en lyskilde. Hvis man ikke har det, bliver det svært at navigere, så snart mørket falder på. Vi anbefaler en petroleumslampe fra Feuerhand, som findes i hele ni farver. Lampen er Feuerhands kendte flagermuslygte, som på trods af dens lille størrelse spreder et godt og hyggeligt lys. Lampen er alsidig og er også særdeles velegnet til campingture, outdoor spejderture eller til at give lys på terrassen.

Produkter fra de bedste mærker

Hvis det skal blive en succesfuld oplevelse at lave mad over åben ild med outdoor udstyr, kræver det, at man har noget godt udstyr. Det skal være solidt, af god kvalitet og virke efter hensigten. Al vores outdoor udstyr på Boemsens-bbq.dk lever op til alle tre krav. 

Størstedelen af grejet er lavet af Petromax og Feuerhand, som begge er tyske brands med outdoor produkter af kvalitet i topklasse. Petromax støbejernsgryder "Dutch Oven" er nogle af de absolut største og bedste på markedet, mens Feuerhands flagermuslygte er udviklet over generationer med henblik på at skabe en kvalitetslampe, der lever op til brugernes krav.

Velsmagende mad over bål

Det er langt fra kun outdoor udstyr, der er til at finde i vores Outdoor kategori. Du finder også saltblokke og rubs, som giver endnu mere smag til maden. Begge dele er lette at have med udendørs og holder længe. Har du lyst til at gå all in på udendørslivet og -stemningen, har vi også blikskilte fra Petromax, som giver den helt rette stemning af udendørsliv, hygge og en rummelig atmosfære.

Når du får brug for at rengøre dit udstyr efter at have spist den velsmagende mad, anbefaler vi, at du bruger en rensesvamp eller støbejernsrens. Begge dele er naturligvis til at finde hos Boemsen’s BBQ.

Ønskelister
Nyhed
BOC’S – Æblebolcher

BOC’S – Æblebolcher

DKK 29,00

Mere
BOC’S – Kaffebolcher

BOC’S – Kaffebolcher

DKK 29,00

Mere
BOC’S – Lakridsbolcher

BOC’S – Lakridsbolcher

DKK 29,00

Mere
BOC´s – Bolchemix æble, lakrids og Bailey’s

BOC´s – Bolchemix æble, lakrids og Bailey’s

DKK 29,00

Mere

find Boemsens BBQ på facebook